40 са новите 20. Живото доказателство за това са шестата

...
40 са новите 20. Живото доказателство за това са шестата
Коментари Харесай

40 са новите 20! Калканджиева и Стефания Колева младеят със силикон

40 са новите 20. Живото доказателство за това са шестата по хубост в света Жени Калканджиева и актрисата Стефания Колева , които се подмладиха със силикон, без терзания от възрастта.

И двете посегнаха към скалпела напълно неотдавна. Макар 43-годишната Жени да се кълнеше, че в никакъв случай няма да си постави силикон, гравитацията я убедила в потребността от тунинг. 45-годишната Стефания пък постоянно е имала обилен бюст, само че по неразбираеми аргументи неотдавна уголеми гърдите си с мощни импланти, написа " Галерия ".

И на двете дами корекциите им се отразяват сносно. Изглеждат подмладени и освежени, а най-щастливи от резултата са половинките им. Стефан Манов-Тачо не стопира да си прави селфита с новите гърди на Жени с хаштаг „ #завиждайте “.

Съпругът на Стефания – архитектът Йордан Ликов , пък от много време има апетити към едрите гърди и бил повече от удовлетворен. Освен това, актрисата от „ Тя и той “ стремително отслабна, което в допълнение я подмлади. Появиха се и клюки, че промененият външен тип на Колева се дължи на ухажор, въпреки близки до актрисата да са уверени в съвършените й фамилни връзки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР