40 разбити коли само за една нощ във Варна. Това

...
40 разбити коли само за една нощ във Варна. Това
Коментари Харесай

40 разбити коли за една нощ във Варна, граждански патрули обмислят да погват вандалите

40 разрушени коли единствено за една нощ във Варна. Това сподели пред бТВ админ в Facebook групата „ Виждам те КАТ Варна “ Александър Иванов. Той показа, че автомобилът му е разбиван четири пъти, само че единствено един път е подавал тъжба в полицията и даже съжалява, че си е направил труда да върви до полицейския сектор, съобщи Флагман.

``
реклама

„ Файда няма никаква. Чакам на вятъра с години да се обадят от полицията “, добави пострадалият. 

Хора от Варна алармират за всеобщо разтрошаване на коли и дребни обири. Снимки от похищенията има съвсем всеки ден в обществените мрежи, сподели водещият на „ Тази заран “ Антон Хекимян. 

Иван Георгиев, който също е пострадал от нападенията на вандалите, показа, че при последната им акция са му счупили стъклото на автомобила. „ Откраднали са флаш памет за CD и удължител за трифазен ток. Бъркали са на всички места в колата, само че нищо скъпо не са взели, а имаше даже пари “, споделя младият мъж. 

Той показа, че вандалският акт му е основал много неприятности – просрочен е за работа, не е съумял да заведе децата си на детска градина и е трябвало да заплати за ремонт.

Иван сподели, че не е подал сигнал в полицията и няма желание да го направи, тъй като не има вяра закононарушението да бъде разкрито.

„ Полицаите хващат някои от нарушителите, само че след това споделят, че вредите са дребни. Нужни са промени в закона, с цел да има резултат. Така бандитите се усещат безнаказани “, разяснява той.

„ Три пъти ми откраднаха акумулатора. Четвъртият път ги запуших безусловно и нямаше какво да вземат, само че ми откраднаха пакетче дъвки от таблото. Това напряко е смешно “, сподели пък Александър Иванов. 

„ Опитваме се да прекратим тези похищения върху колите. Ще търсим разновидности по какъв начин да се оправим с казуса. Една от концепциите е да имаме цивилен патрули. Само с камери няма да стане. Няма какво друго да се направи, с изключение на цивилен арести “, сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР