40 лева за чадър и шезлонг. Пет лева за хавлия

...
40 лева за чадър и шезлонг. Пет лева за хавлия
Коментари Харесай

Експерт: Гангстери дерибействат по Черноморието

40 лв. за чадър и шезлонг. Пет лв. за хавлия на плажа. Без свободни зони. Паяци- рекетьори. Скъпи таксита. Такса достъп до плажа. Бетон върху дюни. Строежи в резервати. Стари далавери - имоти за предприемачи с подкрепи. С други думи - остарели съмнителни истории и безобразия, без които на другояче прелестните ни крайбрежия би било доста по-приятно. Някои от историите са си съществени далавери, други - кокошкарски. И едните, и другите обаче се развиват на гърба на туристите и природата. Темата за далаверите по морето разясниха по Нова телевизия шефът на Института за разбори в туризма Румен Драганов, режисьорът Малина Петрова, направила филми за измамите по Черноморието и журналистката Цеца Алексова.

„ Летовниците са тези, които страдат от нередностите в крайбрежните ни райони”, съобщи Цеца Алексова. Според Румен Драганов пък проведените незаконни групи се виждат в лицето на служители на реда, които деребействат, на хората, които държа „ паяците” за повдигане на паркирани коли и даже на прокурори, които имат апетитни парцели.

„ Гангестри работят против туризма в България. Заради такива хора, обществото не печели никакви пари от развиването на туризма”, разяснява Драганов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР