40 камери от днес следят бус лентите в София –

...
40 камери от днес следят бус лентите в София –
Коментари Харесай

Внимание, шофьори: 40 камери от днес следят бус лентите в София

40 камери от през днешния ден наблюдават бус лентите в София – задачата е да се усили скоростта на придвижване на градския превоз и точността. Това написа кметът на София Йорданка Фандъкова в профила си в обществената мрежа „ Facebook “.

„ Моля, водачите да не нарушават разпоредбите! А КАТ към този момент имат всички принадлежности, с цел да обезпечават спазването на закона за придвижване “, добави тя.

„ Поредните 20 нови рейса потеглят от през днешния ден по линии 85 и 280. Те са на природен газ, с най-високия екологичен стандарт и обезпечена досегаемост за майки с колички и мъчно преносими хора. От този транш нови рейсове остават още 20, които ще обслужват линия 204 “, написа още Фандъкова.

„ За 5 години обновихме 90% от всички градски рейсове на линия и намалихме 2,5 пъти нездравословните излъчвания от публичния превоз. Модернизацията не стопира – през тази година чакаме още 13 нови трамвая и 15 електробуса, които ще бъдат експлоатирани от „ Столичен електротранспорт “, означи още столичният кмет. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР