40 града ще се конкурират с Лондон в опит да

...
40 града ще се конкурират с Лондон в опит да
Коментари Харесай

Лондон в конкуренцията на 40 града за домакинство на финалите на ATP

40 града ще се конкурират с Лондон в опит да лишават семейството на английската столица на финалите на ATP. Догодина ще се отбележат 10 години от първото домакинство на Лондон през 2009 година, като актуалният контракт изтича през 2020.

40 друга града от 29 страни са изявили интерес в приемането на заключителния Мастърс на осемте най-хубави. Страните-кандидатки би трябвало да предадат публично своите кандидатури през идващия месец, като домакинът ще бъде определен от къс лист сред три или пет кандидатки през декември.

Лондон продължава да бъде любимец за приемане на финалите на ATP и след 2020 заради големия зрителски интерес и разпродадени билети в следобедните и вечерните сесии през годините в английската столица. Някои от водещите тенисисти в международния мъжки тенис бяха запитани по отношение на мнението им за това кой да бъде хазаин на Мастърса, като едни споделиха, че атмосферата в Лондон е превъзходна и градът би трябвало да остане хазаин, до момента в който други са на мнение, че е пристигнало време за смяна и присъединяване в напълно нова дестинация.

Настоящият първенец на шампионата на осемте най-хубави е Григор Димитров, който победи през миналата година във финала Давид Гофен. Тази година конкуренцията ще има нов първенец и ще се организира сред 11-18 ноември. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР