40-годишният Росен С. от бургаския ж.к.“Меден рудник“ е виновникът за

...
40-годишният Росен С. от бургаския ж.к.“Меден рудник“ е виновникът за
Коментари Харесай

40-годишният Росен е предизвикал жестокото меле в Бургас, което едва не уби четирима младежи

40-годишният Росен С. от бургаския ж.к. “Меден рудник “ е виновникът за зрелищната злополука пред УМАБ Бургас през днешния ден, която едвам не прати в гроба 4-има младежи, съобщи " Флагман ".

Според събрана до този миг информация Росен, управлявал своя автомобил „ Рено Меган “ от бул. “Струга “ към бул. “Стефан Стамболов “. Рано тази заран светофарите не са пуснати, той е трябвало да пропусне колите, движещи се по основния път, в тази ситуация бул. “Стефан Стамболов “. Бургазлията обаче с мръсна газ, при ниска видимост поради мъглата, както и влажна настилка, се пробва да влезе в булеварда при което засича Ауди А 3 със старозагорска регистрация.

Ауди-то е станало на хармоника, а Реното е със смазана предна част. По знамение няма починали макар тежкия удар, а двама от четиримата младежи, пътуващи в немския автомобил към момента са в болница.



Пострадал от злополуката е 40-годишният Росен С., който е освободен за домашно лекуване с травма на главата, както и 38-годишната Петя Д., пътувала с него в Реното.

В Аудито са били 4-има младежи на възраст 19 и 20 години. Колата е ръководена от 20-годишния Ганчо К., от село Манолово, Област Стара Загора. Момчето най-вероятно е студент в Бургас, настанен е лекуване в УМБАЛ Бургас с комоцио, до него на пасажерската седалка е била 20-годишната Вилиана К., която е поела главния удар и цялостен късмен е, че се разминава единствено с лека травма. Зад нея е била 20-годишната Радостина С., която също е с комоцио, а зад водача Ганчо е седяла 19-годишната Галя К. От Бургас – призната в болница с травма на главата.

Нито един от двамата водачи не е използвал алкохол или опиати. Превишена е скоростта само на Реното, което е лишило и преимуществото, сподели огледът на мястото на случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР