40-годишният Дилян Д., който е бил предаден на съд с

...
40-годишният Дилян Д., който е бил предаден на съд с
Коментари Харесай

3 години и 4 месеца затвор за педофил, блудствал с 3 деца

40-годишният Дилян Д., който е бил предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Търговище за блудствени дейности с три деца, бе наказан през днешния ден на 3 години и 4 месеца отнемане от независимост при общ режим. Присъдата на Търговищкия областен съд бе постановена при изискванията на кратко правосъдно разследване, поискано от подсъдимия за приемане на наказване, понижено с една трета. Това оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.
Мъжът, който съгласно експертизата страдал от разстройство на половото увлечение – педофилия, направил блудствените дейности по време на лятната почивка през предходната година. Жертви на незаконните му дейности станали момчета на 6 и 8 години и 9-годишно момиченце, които живеели в една къща с насилника и в отсъствието на родителите им.
Разкриването на 40-годишния педофил станало инцидентно. Приятел на бащата на едно от потърпевшите деца видял, че 6-годишното момче влиза в къщата дружно с насилника, като носело кафе и запалена цигара. Дилян подкупвал децата с лакомства, разрешавал им да пушат и да пият кафе. Спечелил доверието им, като им пускалдетски филми, а след това почнал да им демонстрира клипове с порнографско наличие. Включвал се в игрите им,като предложил да играят на „ Чичо Доктор “, а блудственитедействия представял като разтривки.
Присъдата на Търговищкия областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР