40-годишният Дани Шарма от Лондон на 22 март съобщи във

...
40-годишният Дани Шарма от Лондон на 22 март съобщи във
Коментари Харесай

Последният пост на диджей, покосен от вируса от Китай: Трудно е, но продължавам борбата

40-годишният Дани Шарма от Лондон на 22 март заяви във Facebook, че е диагностициран с COVID-19. В резултат на диагнозата диджеят бил мощно смутен, само че се стараел да не пада духом.

Малко по-късно мъжът написал в обществените мрежи, че е бил признат в отделението за реанимация, тъй като станало ясно, че инфекцията се усложнявала.

"Животът ми в действителност е ужасяващ, не мога да допускам, че се заразих с ковид ".

Ден трети: отделението за интензивна терапия.... Коронавирусната зараза ми засегна белите дробове, желаят да ме слагат за седем дни в изкуствена кома, с цел да дадат опция на тялото ми да се възвърне. Но заради особеността на болестта това не е вид, остава ми единствено битката, това е ужасно ", написа Дани Шарма.


На 24 март Дани още веднъж писал на своите другари. Той е разгласил селфи от болничното заведение, където театралничи с вдигнат нагоре палец. Мъжът написа, че доста желае да се разноски под слънчевите лъчи, на които той може да се радва единствено през прозореца. Той също отбелязва, че продължава борбата за живота си, все пак.

"Навън наподобява ужасно, тъпо, че не мога да получа порцията си слънце. Трудно ми е да вдишвам, само че към момента се боря ", споделя Дани.


Това обаче е бил последния пост на мъжа в живота му, написа в. "Мирър ".

Малко по-късно Дани затваря очи вечно, по този начин и неуспявайки да победи вируса.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР