40-годишният бивш футболист Марио Метушев от Гоце Делчев отива на

...
40-годишният бивш футболист Марио Метушев от Гоце Делчев отива на
Коментари Харесай

Обвинението срещу ексфутболиста Метушев: Заклал приятеля си с 97 удара с нож и накрая го забил в шията си

40-годишният някогашен футболист Марио Метушев от Гоце Делчев отива на съд за жестокото ликвидиране на най-хубавия си другар Красимир Колджиев-Дзъмбо, написа struma.com.

``
реклама

Обвинението против него е за осъществено съзнателно ликвидиране по изключително непосилен метод и с особена свирепост, а обвинителният акт е импортиран за разглеждане в Окръжен съд - Благоевград. Обвиняемият Метушев живее в Гоце Делчев. От дете се познавал с Красимир Колджиев-Дзъмбо, с който били близки другари. Преди години, двамата почнали да се занимават с продажба на нарязан тютюн.

 
През януари 2018 година Метушев изискал от Колджиев да пътуват дружно за Шумен, където да закарат 100 кг от този тип акцизна стока. За задачата обвиненият следвало да кара „ пилотен “ автомобил, а приятелят му да транспорти стоката с втората кола. След като получил отвод да свършат намисленото от него, Метушев тръгнал самичък. По пътя Марио Метушев бил спрян за инспекция, а след това арестуван по формирано против него досъдебно произвеждане, което завършило със съглашение.

Winbet - успеха е на върха на пръстите! (18+)

Наложено му било наказване „ отнемане от независимост “ за период от две години с петгодишен изпитателен период и възбрана да упражнява специалност или активност, обвързвана с търговия на акцизни артикули през идващите две години. След престоя в ареста обвиненият Метушев се прибрал в Гоце Делчев, като у него се зародило съмнението, че е бил предаден на полицията от приятеля си Красимир Колджиев-Дзъмбо. Около 10 ч. на 15.06.2018 година, по време на мюсюлманския празник Байрям, Красимир Колджиев-Дзъмбо отишъл в кафенето на бензиностанция в края на Гоце Делчев. След известно време в заведението дошъл и обвиненият Марио Метушев.

Двамата консумирали алкохол, седели и умерено разговаряли. Колджиев поканил приятеля си във връзка празника на посетители в дома му. Към почерпката се включила и живеещата в съседство К. Р., както и майката на Колджиев. Четиримата се намирали в кухнята, като мъжете от самото начало пиели бира, без да има каквото и да е напрежение сред тях. Около 16:30 ч. двамата другари останали сами. Гостенинът почнал да упреква Колджиев, че го е предал на полицията, заради което е бил арестуван и се водело наказателно произвеждане против него с наложено наказване поради премествания тютюн.

Между тях зародил спор, при който обвиненият взел кухненски нож от масата и макар съпротивата на Колджиев и опитите му да се защищити, почнал да нанася с него удари по тялото му. Вследствие на дълбоките пострадвания в региона на гърдите, довели до остра кръвозагуба, потърпевшият паднал по тил на пода. Майка му, която се намирала в прилежащата стая, чула виковете му за помощ. Когато дамата влезнала в кухнята видяла лежащия Красимир Колджиев-Дзъмбо, който Марио притискал с коленете си и нанасял удари с нож в тялото му. Пострадалият му викал:

„ Какво съм ти направил, брат, аз не съм те издал на полицията “. Жената се пробвала да спре Метушев, като хванала държания от него нож за острието, само че виждайки освирепялото му лице се уплашила. Пробвала няколко пъти да го удари със столове, само че не съумяла. В един миг, когато Марио Метушев видял по какъв начин тялото на потърпевшия се отпуска, почнал да нанася удари с ножа и по себе си. Първоначално си предизвикал повърхностни пострадвания, а най-после забил ножа в горната част на шията си. След подаден сигнал за случилото се, неотложно на място пристигнали полицейски чиновници. Влизайки в кухнята те открили обляното в кръв тялото на Красимир Колджиев, а в непосредствена непосредственост до краката му лежал по тил обвиненият Марио Метушев, който бил със забит нож в шията.

Екип на незабавна здравна помощ установил гибелта на потърпевшия Колджиев, а Марио бил превозен в болнично заведение в Гоце Делчев. Оказана му била интензивна реанимационна здравна помощ, направени оперативни интервенции, включително отхвърлен забитият нож. От заключението на осъществената съдебномедицинска експертиза на мъртвец е видно, че на Красимир Колджиев-Дзъмбо са били нанесени 97 прободно-порезни пострадвания.

Смъртта му се дължи на остра кръвозагуба, в резултат на удари с нож, проникващи в гръдната и коремната кухини, както и на вътрешните органи – сърце, бял дроб, меки тъкани и кръвоносни съдове на шията и коремните органи. От 26.06.2018 година обвиненият Марио Метушев е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Предстои делото за осъщественото от него съзнателно ликвидиране на приятеля си да продължи в съда. Обвиняемият е някогашен футболист, а по време на осъществяване на закононарушението, е бил старши треньор на ФК „ Места 2005 “ (Хаджидимово).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР