40-годишният Атанас Тотов е Грил Майсторът на Пловдив. Той спечели

...
40-годишният Атанас Тотов е Грил Майсторът на Пловдив. Той спечели
Коментари Харесай

С пилешка пържола на грил Атанас Тотов спечели кулинарното състезание на LIDL и COCA-COLA в Пловдив

40-годишният Атанас Тотов е Грил Майсторът на Пловдив. Той завоюва кулинарната конкуренция на COCA-COLA и LIDL в Града под тепетата, част от огромното грил турне на двете компании, в което вземат участие началник Иван Манчев и началник Таньо Шишков.
Любителят кулинар заслужи възторженостите на двамата специалисти - началник Иван Манчев и началник Таньо Шишков. Той беше най-хубавият, излъчен в конкуренцията на още трима отлични състезатели – Борислав Чернев, Галин Виден и Димитър Иванов. Атанас впечатли журито с рецепта на пилешко руло с моцарела, завито в бекон, ловко гарнирано с топла царевица с лук, задушена във фолио на грила и свежа салата колсло от алено зеле, моркови, царевица, ябълка и майонеза.

Съпругата, дребният наследник и правилният домакински любим подкрепяха спечелилия от самото начало на надпреварата. Като премия за напъните и присъединяване, младият кулинар, приет за Грил Майстор на Пловдив, получи ваучери за покупки в Lidl на стойност 250 лв. и неповторим мини ледник от Coca-Cola.
Кулминацията на самодейността ще настъпи на огромния край в София, на който право да взе участие си завоюва и Атанас Тотов. Той самият сподели, че няма да се приготвя особено, защото не се занимава професионално с готвене. В София пловдивският Грил занаятчия ще отиде дружно със фамилията си, както и с голяма доза неспокойствие. Наградата за спечелилия на финала в София, който ще се организира на 3 септември, е купата Грил Майстор на България и 2 500 лв..
Lidl и Coca-Cola събраха десетки фамилии на Гребната база в Пловдив в неделния ден. Организаторите бяха приготвили доста разнородни и любопитни занимания. Всеки можеше да опита пукотевица с лък, да взе участие във волейболен шампионат и да си направи забавна фотография. Рециклираща машина пък учеше децата да събират разделно своите боклуци, откакто са консумирали храна и питиета. По този метод малчуганите имаха опцията да завоюват награди – шапки, тениски, отварачки и други. Нестандартна водна игра забавляваше децата – големи топки, плуващи в спонтанен басейн, като искащите да поплават с тях оставаха сухи.
Основната концепция, стояща зад проведеното от Lidl и Coca-Cola неделно развлечение, беше фамилиите да прекарват повече и допустимо най-хубаво време дружно. За първи път и единствено в Пловдив бе показана проява на Сандра Алексиева от кулинарния уебсайт „ 1001 предписания “, в другарска конкуренция с началник Манчев и началник Шишков. Забавлението на Гребната база продължи чак до 22:00 часа с концерт на „ REWIND” и „ АКАГА “.

За повече информация следете:
www.grillmaistor.bg
www.facebook.com/lidlbulgaria
www.facebook.com/cocacolabulgaria
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР