40-годишната учителка Киша Накълс отдавна е позната на полицията във

...
40-годишната учителка Киша Накълс отдавна е позната на полицията във
Коментари Харесай

Палава учителка гони мъжа и децата на втория етаж, за да мърсува с ученици на първия

40-годишната учителка Киша Накълс от дълго време е позната на полицията във Вирджиния, Съединени американски щати, написа New York Post. Тя повече от година е включена в регистъра на секс нарушителите и до този миг доста пъти е потвърждавала своята природа.
Киша работила в приблизително учебно заведение в Маунт Върнън, когато я арестували за развращаването на 17-годишен възпитаник. Жената пращала на подрастващия свои голи фотоси. Снимките попаднали в ръцете на полицията през 2016 година и локалните органи на реда почнали следствие, в течение на което се появили нови пикантни детайлности за връзката на още няколко средношколници с Киша. Те постоянно се отдавали на пристрастености в дома й на първия етаж под разнообразни предлози, свързани с учението, а в това време децата и законният й брачен партньор били в стаята на горния етаж, "за да не пречат на уроците ".
В същата година Киша била наказана на две години под надзора на полицията и две години изпитателен период, в течение на които тя е била задължена да не допира алкохол и постоянно да се записва в специфичен полицейски указател. Въпреки тези ограничения Киша траяла разврата с подрастващите. Силите и търпението на служителите на реда изтекли, изцяло, когато през август 2017 година била видяна за следващ път пияна. След по-щателна инспекция станало ясно, че е основала страница във Facebook под непознато име. Киша прекарала в ареста 30 дни. Някой би споделил, че по-късно се е кротнала, само че не.
Този януари тя още веднъж бе уличена в приготовление на полово закононарушение, защото като полов нарушител, мобилният й телефон се подслушвал. В момента към този момент я чака много нескончаем престой в пандиза./БЛИЦ
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР