40-годишната Рейчъл Хътчинсън и бившият ѝ любовник, 39-годишният Пол Уилкинсън

...
40-годишната Рейчъл Хътчинсън и бившият ѝ любовник, 39-годишният Пол Уилкинсън
Коментари Харесай

Красива моделка преби до смърт мъжа си, за да защити децата им от връзките му с духове

40-годишната Рейчъл Хътчинсън и някогашният ѝ ухажор, 39-годишният Пол Уилкинсън от Австралия не се признават за отговорни в закононарушението. По думите на някогашната моделка на бански, тя е ибила мъжа си, тъй като е желала да отбрани децата си " от екзорсиста и ловеца на призраци " своите деца, които били подлагани на принуждение от негова страна, написа в. " Мирър ".

 Фото © Соцсети

Жената дружно с някогашния си ухажор примамила мъжа, чието име не се оповестява, в къща в предградие на Сидни. 10-годишно момче, което е очевидец по делото против хубавицата, описа в съда, че е видяло по какъв начин Хътчинсън е блъснала мъжа надолу по стълбите и го е напръскала в лицето с препарат за премахване на плесени с виковете: " Признай си, или ще те убия ".
 Фото © Соцсети

По-късно детето видяло жертвата в багажник на кола с въже към шията и окървавено лице. В последна сметка окървавеното тяло на 41-годишния мъж било открито захвърлено до пътя в Нов Южен Уелс. Близо до тялото било намерено въже и железни скоби. Аутопсията е посочила, че починалият дълго и трудно е бил обичай преди гибелта си.
 Фото © Соцсети

Адвокатът на Хътчинсън съобщи, че клиентката му е била уверена, че мъжът ѝ е душевен малоценен и рисков, тъй като е " обвързван с духове и демони " и е умъртвил някогашната си жена. За жертвата се разказвало, че той е бил демонолог, ловувал е призраци с психиатрични лечебни заведения и затвори, а също е съхранявал и светена вода в дома си.
 Фото © Соцсети

В последна сметка Хътчинсън е съобщила на психиатър, че не е желала да убива брачна половинка си, а единствено той да влезе в пандиза и да бъде жигосан като " принудител на деца ". По делото има и трети обвинен - Даниъл Гринти, който също не признава своята съпричастност към закононарушението.

Разследването продължава.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР