40-годишната поп икона е имала кибер романс“ с принц Уилям

...
40-годишната поп икона е имала кибер романс“ с принц Уилям
Коментари Харесай

Бритни Спиърс била на косъм да седне на трона

40-годишната поп икона е имала „ кибер романс “ с принц Уилям
Тя е известна като кралицата на поп музиката. Това е Бритни Спиърс, която за малко да стане кралица на Англия един ден.

40-годишната американска изпълнителка е имала „ кибер романс “ с принц Уилям. Това се случва по времето, когато и двамата са били младежи, само че нещата са се разминали, написа dailymail.

През 2002 в токшоу с водещ Франк Скинър, Бритни споделя, че си е писала с херцога на Кеймбридж по имейл и даже го е поканила на вечеря по време на турнето си във Англия.

Тогава Бритни е на върха на славата си, таман са излезли шлагерите ѝ „ Baby One More Time “ и „ Oops! I Did It Again “.

За страдание, възможностите на певицата да бъде дружно с красивия херцог на Кеймбридж пропаднали, когато той я отрязал.

„ Разменяхме си имейли за малко време и той трябваше да пристигна да се забележим, само че в последна сметка нещата не проработиха. “ споделя тогава 20-годишната Бритни.

„ Била си отсвирена от принц Уилям? “ я пита интервюиращият, а Бритни дава отговор „ Да, по този начин се случи. “

Бритни, която по време на това изявление се среща с артиста Джъстин Тимбърлейк, споделя, че няма концепция за какво принц Уилям се отхвърля от тяхната среща.

В обява в английския The Sun от този момент се загатва, че принцът предпочел да отиде на лов за лисици, вместо това да се срещне с поп дивата.

Месеци преди изявлението на Бритни се носят клюки за интернет романс сред двамата, само че Бъкингамският замък ги отхвърля.

През септември предходната година кралският биографист Кристофър Андерсен показа елементи по отношение на онлайн аферата на певицата и принц Уилям.

„ Те се пробваха да се сближат още когато бяха млади ", твърди създателят в книгата си " Братя и съпруги: в персоналния живот на Уилям, Кейт, Хари и Меган “

„ Възможно е да са били провеждани телефонни диалози, само че не мога да си спомня дали са съумели да се срещнат през този интервал “ добавя Андерсен.

През 2003 година принц Уилям стартира да се среща с актуалната си брачна половинка Кейн Мидълтън. Междувременно Бритни се разделя с Джъстин Тимбърлейк в края на 2002 година при бурни условия.

След това се омъжва за детската си обич Джейсън Алън Александър за една година, а по-късно стартира връзка с танцьора Кевин Федърлайн, с който имат 2 деца. Развеждат се през 2007 година

Бритни се среща с сегашния си брачен партньор, танцьора Сам Асгари, през 2016 година и двойката се дами през 2022 година

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР