40-годишната Кремена, която бе открита мъртва във Варна, е била

...
40-годишната Кремена, която бе открита мъртва във Варна, е била
Коментари Харесай

Ето го жестокият убиец , който уби съпругата си два дни преди развода!

40-годишната Кремена, която бе открита мъртва във Варна, е била с психологични отклонения. Това настояват сътрудници на мъжа й.

За тежкото закононарушение, осъществено по изключително нечовечен метод в апартамент на ул. "Никола Кънев " 32, е арестуван 41-годишният брачен партньор на жертвата Борислав. Фамилията му е Николов, разбра БЛИЦ. Пребитата до гибел Кремена е издъхнала в пъклен страдания, заяви окръжният прокурор на Варна Радослав Лазаров.

Борислав Николов работи в златарскимагазин. В профила си във фейсбук той е показал, че е почнал работа на 10 февруари тази година. Борислав Николов Съпругът на жертвата е ходил надран на работа. Предполага се, че това са били белези в резултат на свадите, които двамата са имали. Според сътрудници на Борислав, Кремена имала психологични отклонения и дори преди месец-два лежала в психиатрията. Съседите на фамилията неведнъж чували, че нещо се случва в техния апартамент, само че никой не ги е виждал и познавал.

Момиче, живеещо в блока, споделя, че преди време Кремена е звъняла на вратата й, с цел да остане за малко при нея. Съседката удостовери пред медията ни, че Кремена е изглеждала с психологични отклонения. Друг мъж от кооперацията разкри, че е чувал по какъв начин Борислав е удрял и биел брачната половинка си. БЛИЦ откри за коментар притежателя на златарския магазин, в който е работил Борислав. Той сподели, че не знае нищо за случая, както и че неговият чиновник Борислав Николов е в отпуска. Припомняме, че редица тъжби, в това число и за закана за ликвидиране, е подавала 40-годишната жена Двамата са имали брак от към 6 години, като през цялото това време има свидетелства за битови кавги и побоища.

На 24 февруари тази година в жилището, наето от фамилията, Борислав пребил брачната половинка си до гибел. След това се обадил на майка си да пристигна да му помогне да си изнесе багажа. Прибрал си движимостите – персонален багаж, тв приемник и други, и двамата напуснали дома, като оставили пребитата жена, без да ѝ окажат нужната помощ.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР