40-годишната Катя Лерца, която уби полицай Делян Палазов край парк

...
40-годишната Катя Лерца, която уби полицай Делян Палазов край парк
Коментари Харесай

Жената, която прегази полицай, извърши ново престъпление

40-годишната Катя Лерца, която умъртви служител на реда Делян Палазов край парк Лаута, беше хваната да кара без брошура довечера. Тя била спряна от пътни служители на реда в региона на Бетонния мост в пловдивския регион „ Южен”. Жената е управлявала сиво спортно пежо, само че без брошура. Причината - свидетелството й беше отнето поради убийството на пътния служител на реда, оповестява "Трафик Нюз ".

Припомняме, че служител на реда Палазов почина, при осъществяване на служебните си отговорности. Той бе блъснат от автомобил на бул. „ Санкт Петербург”.

Минути преди нещастието служителят на реда е спрял за инспекция товарен камион. Излизайки на платното, той е видял движещия се с огромна скорост джип "КИА Спортидж " и е вдигнал палка да го спре. Джипът, зад кормилото на който е била 40-годишната Лерца, блъснал катаджията. Той се преметнал през предницата, чупейки обзорното стъкло и паднал. Автомобилът спрял след 70-80 метра. Служителят е умрял на място.

36-годишният служител на реда има брачна половинка и две деца - щерка и по-малък наследник.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор при Окръжна прокуратура по отношение на Катя е взета мярка за неотклонение “Гаранция” в размер на 10 000 лева На дамата е наложена възбрана да напуща рамките на Република България. Освен това е постановено да бъде отнето краткотрайно свидетелството ѝ за ръководство на моторно транспортно средство.

Миналата вечер обаче тя е била хваната да ръководи кола без брошура и затова е била отведена в Първо районно.

40-годишната жена не е била задържана. Връчена й е заповед за насилствена административна мярка поради предходното нарушаване и е публикуван акт, че кара без брошура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР