40-годишната Катя Лерца, която уби полицай Делян Палазов край парк

...
40-годишната Катя Лерца, която уби полицай Делян Палазов край парк
Коментари Харесай

Не е истина! Катя Лерца, която прегази и уби полицай в Пловдив, извърши ново престъпление

40-годишната Катя Лерца, която умъртви служител на реда Делян Палазов край парк Лаута, беше хваната да кара без брошура довечера. Тя била спряна от пътни служители на реда в региона на Бетонния мост в пловдивския регион „ Южен ”, написа TrafficNews. Жената е управлявала сиво спортно пежо, само че без брошура. Причината - свидетелството й беше отнето поради убийството на пътния служител на реда. Както БЛИЦ заяви, служител на реда Палазов почина, при осъществяване на служебните си отговорности. Той бе блъснат от автомобил на бул. „ Санкт Петербург”. Минути преди нещастието служителят на реда е спрял за инспекция товарен камион. Излизайки на платното, той е видял движещия се с огромна скорост джип " КИА Спортидж " и е вдигнал палка да го спре.
Джипът, зад кормилото на който е била 40-годишната Лерца, блъснал катаджията. Той се преметнал през предницата, чупейки обзорното стъкло и паднал. Автомобилът спрял след 70-80 метра. Служителят е умрял на място.

36-годишният служител на реда има брачна половинка и две деца - щерка и по-малък наследник.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор при Окръжна прокуратура по отношение на Катя е взета мярка за неотклонение “Гаранция” в размер на 10 000 лева На дамата е наложена възбрана да напуща рамките на Република България. Освен това е постановено да бъде отнето краткотрайно свидетелството ѝ за ръководство на моторно транспортно средство. Тази вечер обаче тя е била хваната да ръководи кола без брошура и затова е била отведена в Първо районно. Не е ясно дали 40-годишната жена ще бъде арестувана или единствено предизвестена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР