40-годишна жена от Стара Загора е задържана за шофиране в

...
40-годишна жена от Стара Загора е задържана за шофиране в
Коментари Харесай

Мъртво пияна шофьорка едва не се уби на пътя Обзор - Варна

40-годишна жена от Стара Загора е арестувана за шофиране в насрещното пътно платно по пътя Обзор - Варна с 3.15 промила алкохол. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас.

На 4 март т.г. към 23.00 часа в региона на бензиностанция в Обзор чиновници от сектора в Обзор при Районно ръководство - Несебър пробвали да спрат за инспекция лек автомобил „ Фолксваген Фаетон “, движещ се в насрещното пътно платно в посока Варна.

Подадени са сигнални светлини, само че лидерът на автомобила не стопира на подадения сигнал, а се насочва към ул. „ Странджа “, където при десен завой, изгубва ръководство над автомобила и се удря в паркиран лек автомобил „ Нисан Екстрел “ с бургаска регистрация.

От удара паркирания автомобил блъска паркирания пред него лек автомобил „ Мерцедес Е 300 “ с бургаска регистрация. От конфликта „ Фолксваген “-а се отклонява от пътя и се удря в дирек за улично осветяване. Установено е, че лидерът е 40-годишна жена от Стара Загора, която е тествана за приложимост на алкохол (дрегерът е отчел - 3,15 промила).

Жената отказала да даде кръв за химичен разбор. Задържана е за период от 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР