40-годишна жена от Асеновград е в кома, след като е

...
40-годишна жена от Асеновград е в кома, след като е
Коментари Харесай

17-годишен моторист прати жена в кома

40-годишна жена от Асеновград е в кома, откакто е била прегазена от 17-годишен моторист без брошура. Тежкото произшествие е станало през вчерашния ден в квартал Долни Воден.

При следствието полицията открива, че малко преди този момент 17-годишно лице е поискало 250-кубиков мотор от собствен прочут да се повози

Въпреки че младежът нямал брошура, 42-годишният мъж му дал мощната машина. 17-годишният и негов другар се качили на мотора и потеглили с огромна скорост

За злощастие дамата от квартала се оказала на пътя им и те я блъснали с мотоциклета. Водачът въобще не спрял, а траял, като блъснал спрял автомобил и избягал от местопроизшествието. Жената е откарана в болница с кола за спешна помощ, като положението й е извънредно тежко. Тя е в кома и с заплаха за живота.

Междувременно спътникът на моториста изискал да слезе от машината, само че лидерът отказал да спре. Тогава приятелят му скочил в придвижване. 17-годишният скрил мотора, а по-късно се върнал да търси притежателя му. Не го разкрил и оставил в дома му две банкноти по 50 лв., с които да покрие вредите, нанесени на машината.

При инспекцията се оказва, че 17-годишният фен на адреналина има към този момент 2 присъди и 4 акта за нарушавания на пътя. Всички те са са за ръководство на МПС без брошура.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР