40-годишна жена е в кома, след като в петък бе

...
40-годишна жена е в кома, след като в петък бе
Коментари Харесай

17-годишен без книжка прегази жена с мотор, тя е в кома


40-годишна жена е в кома, откакто в петък бе блъсната в асеновградския квартал Горни Воден от мощен 250-кубиков мотор, ръководен от 17-годишен юноша без брошура, оповестява БГНЕС. Докато лекарите се борят за живота й, младежът е в ареста, а дружно с него е и 42-годишният притежател на мотора, който му го дал, “за да се разноски ”. Подробности за случая изнесе през днешния ден на брифинг в Пловдив окръжният прокурор Румен Попов.

17-годишният лидер се оказва същински рецидивист по този член от Наказателния кодекс – ръководство на МПС без брошура. Тежката злополука става единствено дни откакто е изтекла пробацията му за сходно осъществено престъпленеи, а това е второто му наказание. Преди двете си присъди – публично неодобрение и пробация, той има два административни акта отново за ръководство на МПС без брошура.

След като блъска дамата в петък, младежът предизвиква и вреди на паркирал автомобил. 17-годишният “шофьор ” качил на мотоциклета и собствен 18-годишен другар, който след случая го молел да спре, само че той отказал. Тогава спътникът му скочил в придвижване от мотора. Водачът закарал мотора в Асеновград, укрил го на улица в града, след това отишъл при притежателя му, не го намерил, само че му оставил 100 лв. за ремонт. След което се прибрал умерено в къщи.

17-годишният младежи и 42-годишният притежател на мотора са за 72 часа в ареста по прокурорско разпореждане, чака ги мярка за неотклонение и дело.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР