40- годишна жена е в кома, след като е била блъсната

...
40- годишна жена е в кома, след като е била блъсната
Коментари Харесай

17-годишен моторист с 2 присъди прати жена в кома

40- годишна жена е в кома, откакто е била блъсната от 17-годишен моторист без брошура, заяви БНР. Водачът е избягал от произшествието, което е станало през вчерашния ден в квартал „ Долни воден “ в Асеновград. Младежът е блъснал дамата с висока скорост и без никакъв спирачен път, след което е развалил и намиращ се наоколо автомобил. Окръжният прокурор Румен Попов съобщи, че 17-годишният моторист е взел 250 кубиков мотор от собствен прочут. Той му го дал, въпреки че момчето няма брошура и осъждано два пъти за ръководство на МПС без дееспособност.

Младежът и притежателят на мотора, който е на 42 години, ще бъдат арестувани за 72 часа и ще им бъде повдигнато обвиняване. Прокуратурата ще внесе искане за непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража.

" Не виждам по-логично деяние от наша страна. При състояние, че това лице няма желание да се поправи и за жалост сега нещата наподобяват прекомерно неприятно. Жената е в сериозно положение, бори се за живота си ", изясни Румен Попов.

По време на случая 17-годишното момче е имало и сателит, който го е уговарял да се върнат на местопроизшествието, само че той не се е съгласил. След това той е върнал мотора на неговия притежател и платил 100 лв..
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР