40-годишен заможен ерген и 34-годишната му любовница бяха открити мъртви

...
40-годишен заможен ерген и 34-годишната му любовница бяха открити мъртви
Коментари Харесай

Ерген и омъжена жена издъхнаха в гараж, докато се любят

40-годишен състоятелен ерген и 34-годишната му държанка бяха открити мъртви в гараж на нова кооперация в Пловдив. Няма следи от принуждение по двамата, издъхнали са от задушаване, сочи първичният оглед. Костадин Кабаков завел в петък вечерта обичаната си, която е фамилна с две дребни деца, и влезнали в автомобила. Започнали да се любуват един на различен. Мъжът неотдавна купил апартамент в преди малко издигнатата постройка. Но жилището не било обзаведено и по тази причина решили да се отдадат на милувки в гаража. По едно време им станало студено и запалили колата. Понеже била с газова уредба, от изпаренията й се задушили. От петък вечерта до неделя сутринта от двамата нямало ни новина, ни кост.

Пръв на потресаващата панорама се натъкнал бащата на Костадин – Асен Кабаков. „ Беше ужасно ”, сподели пред „ 24 часа ” унищоженият родител, който се чудеше по какъв начин да заяви на брачната половинка си.

На мястото на нещастния случай бяха пристигнали мъжът и братът на 34-годишната жена, която оставя деца на 3 и на 6 годинки. „ Защо не я е завел на хотел, а е решил да се прави на забавен. Имал е в джоба си 4700 лв. ”, недоумяваше Асен Кабаков. Той твърди, че е гледал Костадин като писано яйце. Бил по-малкият му наследник и имал уязвимост към него. Големият бил юрист.

„ В петък вечерта с обичаната били на заведение. Решил да я докара тук, с цел да й покаже, че има нов апартамент ”, разсъждава родителят. И не може да си изясни по какъв начин и двамата по едно и също време са се задушили.

„ Стигнах до извода, че на децата не би трябвало да се угажда и да ги лигавят, тъй като ей до каква степен може да се стигне ”, споделя Асен Кабаков. Купил на първо време на сина си жилище в различен пловдивски квартал. Той го продал и си взел апартамент на Слънчев бряг. „ От нищо не е лишаван. Костадин работеше при мен. Години наред държах казина в Пазарджик на едни софиянци. Бях доста добре. Синът беше крупие. След това си направихме личен бизнес. Водил съм го на всички места ”, описа родителят.

По думите му дребният наследник имал музикални заложби. Пеел с Мишо Шамара и Ванко 1. Дори имал парче „ Сладолед и сметана ”. /24chasa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР