40-годишен работник е починал днес, след като е припаднал. Това

...
40-годишен работник е починал днес, след като е припаднал. Това
Коментари Харесай

40-годишен работник почина на строеж в София

40-годишен служащ е умрял през днешния ден, откакто е примрял. Това оповестиха очевидци на нещастието.  Тя се е разиграла на строителен обект на ъгъла на " Цар Борис III " и " Житница ". Мъжът се почувствал зле и се стропопил. На място незабавно била извикана кола за спешна помощ, само че без значение от напъните на лекарите, той умрял. " Сигналът е подаден при нас в 11. 24 часа, девет минути по-късно колата за спешна помощ е била на място. Установено е, че мъжът е изпаднал в кома.

``
реклама

Закаран е незабавно в противошокова зала на " Пирогов ", само че за жалост е умрял ", заяви пред Блиц говорителката на Спешна помощ - София град Катя Сунгарска.  Източници на Блиц разкриха, че вечерта преди нещастието служащият разпивал с другари до късно. Той бил от село Чавдар, само че дошъл в София, с цел да припечелва повече пари за фамилията си. Не е ясно дали алкохолът, който е изпил, не е причина за гибелта. Колеги на мъжа описаха, че откакто примрял, лицето му се изкривило и той не давал никакви признаци на живот. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Конт
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР