40-годишен мъж е загинал в пътнотранспортно произшествие около 8,45 часа

...
40-годишен мъж е загинал в пътнотранспортно произшествие около 8,45 часа
Коментари Харесай

40-годишен загина при ПТП в Кърджали

40-годишен мъж е умрял в пътнотранспортно произшествие към 8,45 часа тази заран на изхода на Кърджали за Момчилград, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

По първични данни мъжът изгубил надзор над ръководството на лек автомобил „ Субару “, той се блъснал в билборд, след което колата се върнала на пътното платно и малко по-късно се запалила. Полицаи съумели да извадят водача преди автомобилът да пламне. Спешни медици установили гибелта му. Екип на РСПБЗН-Кърджали загасил горящата лека кола.

Четири полицейски патрула са на мястото на произшествието. Движението се пренасочва в едната лента в посока Момчилград, като се предлага на водачите да карат с нараснало внимание. Дежурна оперативна група прави оглед.

При пътно произшествие към 15 часа в Момчилград през вчерашния ден е потърпевш пешеходец Мъжът бил ударен от лек автомобил „ Ауди “, ръководен от 55-годишен. Пострадалият е бил превозен до болничното заведение в Кърджали и настанен за лекуване със счупвания на крайник и ребро. Образувано е досъдебно произвеждане и водачът е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР