40-годишен бургазлия е бил спасен от четирима полицаи в Бургас,

...
40-годишен бургазлия е бил спасен от четирима полицаи в Бургас,
Коментари Харесай

Подавайки жалба: Мъж си глътна езика

40-годишен бургазлия е бил избавен от четирима служители на реда в Бургас, откакто си глътнал езика, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал през днешния ден по обяд в Четвърто районно управление (на МВР) в к-с “Меден рудник ”. Мъжът желал да подаде тъжба, само че ненадейно колабирал във фоайето, гълтайки си езика. На помощ му се притекли контрольор Мартин Тодоров, мл.експерт Тодор Найденов, проверяващ служител на реда Динко Чалъков и мл.инспектор Никола Костадинов от бранш “Пътна полиция ”. Те запазили хладнокръвие и съответно реагирали в създалата се обстановка.

Дошлият на място екип от “Спешна помощ ” установил, че бургазлията към този момент е в положително здравословно положение, като навременната интервенция на полицейските чиновници, се оказала основна за опазване на живота му. Въпреки това го откарали до УМБАЛ Бургас за обзор и определяне на аргументите за колапса, посочи представителят на полицията Цветелина Рандева.

Ръководството на дирекцията изрича благодарности към чиновници на реда от Четвърто районно управление (на МВР), които за следващ път са показали професионализма и екипната работа, довели до спасяването на един човешки живот.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР