40-годишен българин се барикадирал в хотелска стая в продължение на

...
40-годишен българин се барикадирал в хотелска стая в продължение на
Коментари Харесай

Българин се барикадира в японски хотел и стана страшно

40-годишен българин се барикадирал в хотелска стая в продължение на 45 дни, с цел да играе компютърни игри, написа "Дейли връх ".

Това разкри консултантът по зависимостите Тони Марини, който излекувал неназования земляк в шотландската клиника "Касъл Крейг ", ситуирана покрай границата с Англия.

Семейството на българина се обърнало към частната болница, откакто търсели по целия свят място, където да го излекуват от възходящото пристрастяване към игрите. Нашенецът бил разгласен за търсене, откакто спрял да се появява на работното си място в Токио, където бил академични учител, написа "Телеграф ".

Полицията го проследила до хотелската му стая, само че той отказал да я напусне. Оказало се, че той се пристрастил към бойните игри Fortnite и Call of Duty. Възрастният му татко отлетял за Токио, с цел да помогне на сина си.

"Баща му, който е на към 70 години, би трябвало да разбие вратата с ритници, с цел да го изкара оттова - съобщи Марини. Сцената била отвратителна. Той бил спрял да употребява тоалетната и уринирал в бутилки с цел да може да продължи да играе, и съвсем не спял. Когато околните му влезнали вътре, той напряко се бил свил на топка в средата на стаята ".

Преподавателят бил изпратен да живее със сестра си в британския град Нюкасъл, само че още веднъж изпаднал според към игрите. След това предходната година фамилията му го пратило в "Касъл Крейг ".

"Той остана за шестседмичен натоварен курс и ние можахме да стигнем до дъното на проблемите ", добави Марини. "Сега той си е в България и отново работи ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР