40 фенове на Левски, които се биха помежду си на

...
40 фенове на Левски, които се биха помежду си на
Коментари Харесай

Ултраси на Левски получиха присъди за мелето в Пловдив |

40 почитатели на Левски, които се биха между тях на стадиона в Пловдив по време на мач сред “сините ” и Ботев Пловдив, бяха наказани от Районен съд Пловдив, осведоми БГНЕС.

Привържениците на столичния клуб от две враждуващи фенски фракции – София Запад и Ултрас Левски, се сбиха в бранша за посетители на стадиона при започване на дуела, което докара до интервенция на полицията и малко прекъсване на мача. Впоследствие виновниците бяха арестувани, а те към този момент имат и присъди.

На 26 от нарушителите бяха наложени санкции “безвъзмезден труд в интерес на обществото “ за период от 60 часа и насилствена административна мярка “забрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина ” за период от две години.

Други трима от нарушителите са с наложено наказване “безвъзмезден труд в интерес на обществото ” за период от 80 часа и насилствена административна мярка “забрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина ” за период от две години.

На двама от нарушителите е наложено наказване “безвъзмезден труд в интерес на обществото ” за период от 80 часа и насилствена административна мярка “забрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина ” за период от две години и два месеца.

На един от нарушителите съдът наложи наказване “безвъзмезден труд в интерес на обществото ” за период от 100 часа и насилствена административна мярка “забрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина ” за период от две години.

На 7 от нарушителите съдът наложи наказване “безвъзмезден труд в интерес на обществото ” за период от 100 часа и насилствена административна мярка “забрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина ” за период от две години и шест месеца. И на един от нарушителите наказването е “безвъзмезден труд в интерес на обществото ” за период от 120 часа и насилствена административна мярка “забрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина ” за период от две години и шест месеца.

Решенията не са дефинитивни и подлежат на обжалване и митинг в период от 24 часа, считано от постановяването им пред Окръжен съд – Пловдив на касационните учредения планувани в Наказателно-процесуален кодекс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР