40 дни ще продължи ретроградният период на Венера - от

...
40 дни ще продължи ретроградният период на Венера - от
Коментари Харесай

Идва ретроградна Венера в Скорпион

40 дни ще продължи ретроградният интервал на Венера - от 5 октомври 2018 до 16 ноември 2018 година

Венера е богинята на любовта и в случай че е ретроградна точно връзките и любовта са в интервал на тестване.  Влиянието ѝ е най-силно за родените под знаците Телец и Везни, тъй като те се намират под ръководството на Венера, както и за тези, при които е мощно проявена в наталната им карта.

През този интервал ще видите действителната полезност и достолепие на хората и движимостите в живота ви.

Именно с тези тематики е обвързван знака Телец (ценности, пари) и Везни (отношения).  През това време могат да зародят проблеми, които са се зародили в предишното. Това не е време за дейни дейности. Ако в любовта се появят търкания или различия, това може да е увещание, че не всичко е наред. Ако връзките, като цяло са положителни, то създалите се усложнения няма да повлияят на качеството на връзката, само че въпреки всичко би трябвало да оцените сериозността на проблемите и да претеглите всички плюсове и минуси на взаимоотношенията си.  Важно е да се има поради и датата 11 октомври 2018 година, когато Венера прави площ с Марс, което приказва за компликации в любовта. Неудържимите пристрастености ще ви донесат единствено неприятности. В последните дни на октомври и първите дни на ноември 2018, Венера образуна съпротива с Уран (точната дата на аспекта е 31 октомври). Не са изключени изненадващи, разочароващи събития и парични усложнения.

Много хора ще се почувстват необичани, недооценени, ще се появи чувство, че те би трябвало да получат повече от връзките. Възможно е обичаният човек да наруши своите обещания. Ако стигнете до извод, че е нужно да прекъснете взаимоотношенията, то е по-добре да извършите това, едвам откакто цикълът на назадничавост на Венера завърши. Важно е да разберете, че в случай че в връзките, през цялото време пораждат проблеми, то те ще останат вечно и с течение на времето ще се задълбочават. Оценете ги по време на ретроградна Венера и определете, дали можете да ги приемете и да търпите или не можете. 

Любов и връзки, почнали при ретроградна Венера, могат да бъдат спорни. Обратното придвижване на планетата трансформира нормалната позиция, постоянно вие не сте в положение да видите очевидното, това, което елементарно бихте забелязали в друго време. Това не значи, че ретроградна Венера носи неистини, само че изкривеното виждате върху връзката участва, в една или друга форма, тъй че неверните догатки са изцяло евентуални.

Тези догатки могат да провокират неправилни оценки и разочарования в бъдеще, когато вие ще откриете, че индивидът на вашите фантазии не е подобен, за какъвто сте го мислили.

Периодът не е подобаващ: • Периодът на ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември 2018 година не е подобаващ за подписване на брак. Ако вие избирате деня за сватбата, почакайте до момента в който планетата стартира непосредствено придвижване, с цел да могат вероятностите в брачния съюз да бъдат по-близки до мечтаните.  • В астрологията Венера е естественият шеф на втори дом (домът на парите и ценностите), по тази причина тя има избрана власт във финансовите каузи. Това не е най-подходящото време за вложение и начало на бизнес, с директно отношение към финансовата активност.

В бъдеще може да се окаже, че цената на продукта или услугата са били повишени или тяхната полезност не подхожда на предстоящата. Когато планетата стане директна, могат да зародят загуби, поради финансови дейности, подхванати в интервал на назад придвижване на Венера. • Времето на ретроградна Венера не благоприятства придобиването на първокласни предмети. Възможна е неточна оценка на предмета. Например, може да се окаже, че предметът, който е изглеждал доста привлекателно в магазина е изгубил своето обаяние.

Периодът е подобаващ:  • Стари другари или изгубена обич могат да се върнат на ретроградна Венера. Периодът сред 5 октомври и 16 ноември 2018 е удобен за възобновяване на връзки, които са съществували в предишното и са били прекратени. Но единствено при положение, в случай че имате съществени планове. Ако сегашните връзки са сложни, то ще се появи опция за помиряване.  • Ретроградна Венера в Скорпион и Везни дава финансови преимущества на тези, които знаят по какъв начин ги употребяват. Ретроградният интервал е подобаващ за продажба на ненужни движимости и залежали артикули, а също и на неподвижен парцел, който от дълго време продавате. В това време доста хора вършат безусловно нецелесъобразни покупки, по тази причина е добре да продавате това, което в друго време не успявате да продадете. Напълно е допустимо някой да види вътрешната хубост на залежалата движимост или да усети, че не може да живее без нея. Те ще съжаляват след това, само че това не е ваш проблем.  • Времето е чудесно за придобиване на антикварни и бутикови предмети. В интервалът на назад движеща се Венера доста хора ще съумеят да създадат преференциални покупки на такива движимости. Може би тъй като вие ще знаете действителната цена на стоката, а продавачът не. 

• Покупка на недвижими парцели не постоянно е проблематична при ретроградна Венера. Вие можете да извършите добра договорка, в случай че методът ви бъде уравновесен. Съществен фактор е да проверявате за дефекти скрити под закачлива осанка. 

• Ретроградна Венера е удобно време за повторни договаряния, засягащи финансите, да вземем за пример, контракт за банков заем. Добре е да се занимавате с юридически въпроси, имащи по-старо начало.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР