40-дневно бебе беше открито мъртво тази сутрин в Благоевградско, предаде

...
40-дневно бебе беше открито мъртво тази сутрин в Благоевградско, предаде
Коментари Харесай

Извънредно: 40-дневно бебе почина от задушаване

40-дневно бебе беше намерено мъртво тази заран в Благоевградско, съобщи БГНЕС. Най-вероятно бебето се е задушило заради несъобразителност. Инцидентът е станал тази заран в село Падеш, община Благоевград. 18-годишната майка разкрила момченцето мъртво в кошчето му. Майката била до късно нощес на събор в селото, прибрала се към 03:00 ч. и накърмила бебето, като го оставила да спи.

Към 09:00 ч., когато се събудила, детето било без признаци на живот. Предполага се, че детето се е задушило от възглавница, а другата версия на проверяващите е, че детето е било оставено по очи на възглавницата и заради неспособност да се обърне единствено, се е задушило. Лекари от болничното заведение в Благоевград установили гибелта на детето. На място е извикан и следствен екип от 2 районно управление (на МВР) Благоевград. Майката и мъжът, с който живее на фамилни начала, само че не е татко на детето, са наети като говедари в селото. Живеят в хангар до стопанския двор. За случая е известена районната прокуратура. Майката е арестувана за разпит.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР