40 са новите случаи на COVID-19 у нас.От тях в

...
40 са новите случаи на COVID-19 у нас.От тях в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бебе на два месеца е сред новите случаи на COVID-19 у нас

40 са новите случаи на COVID-19 у нас.От тях в болница са 16. 865 са случаите за страната ни, активните случаи са 671. 15 случаи са в София. Има две деца - бебе на 2 месеца от Бургас и дете на 9 години от Паничарево.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5740
Има нов случай на починал пациент. Така броят им става 41 души. 244 са настанените в болница пациенти, от тях 34 са в интензивното отделение.

Това каза генерал Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 по време на брифинг на Кризисния щаб.

Три нови жертви на COVID-19 у нас, двама пациенти 34 дни се борят с вируса

Попитан дали, ако свършват леглата в болниците, ще се приемат неосигурени пациенти, той заяви, че разделение няма да се прави.

Очаквайте подробности!



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5740  Швеция: Мит е, че животът в страната тече както нормално Швеция: Мит е, че животът в страната тече както нормално  Тръмп се съмнява в броя на жертвите от пандемията в Ухан Тръмп се съмнява в броя на жертвите от пандемията в Ухан  Японски специалисти с мрачна прогноза за страната им при нова вълна от COVID-19 Японски специалисти с мрачна прогноза за страната им при нова вълна от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР