40 дни ще продължи ретроградният период на Венера - от

...
40 дни ще продължи ретроградният период на Венера - от
Коментари Харесай

Идва ретроградна Венера в Скорпион

40 дни ще продължи ретроградният период на Венера - от 5 октомври 2018 до 16 ноември 2018 година. Венера е богинята на любовта и ако е ретроградна именно отношенията и любовта са в период на изпитание. Влиянието ѝ е най-силно за родените под знаците Телец и Везни, защото те се намират под управлението на Венера, както и за тези, при които е силно проявена в наталната им карта.
През този период ще видите реалната ценност и достойнство на хората и вещите в живота ви.
Именно с тези теми е свързан знака Телец (ценности, пари) и Везни (отношения). През това време могат да възникнат проблеми, които са се зародили в миналото. Това не е време за активни действия. Ако в любовта се появят търкания или разногласия, това може да е напомняне, че не всичко е благополучно. Ако отношенията, като цяло са позитивни, то създалите се затруднения няма да повлияят на качеството на връзката, но все пак трябва да оцените сериозността на проблемите и да претеглите всички плюсове и минуси на взаимоотношенията си. Важно е да се има предвид и датата 11 октомври 2018 г., когато Венера прави квадратура с Марс, което говори за трудности в любовта. Неудържимите страсти ще ви донесат само неприятности. В последните дни на октомври и първите дни на ноември 2018, Венера образуна опозиция с Уран (точната дата на аспекта е 31 октомври). Не са изключени изненадващи, разочароващи събития и парични затруднения.
Много хора ще се почувстват необичани, недооценени, ще се появи усещане, че те трябва да получат повече от отношенията. Възможно е любимият човек да наруши своите обещания. Ако стигнете до извод, че е нужно да прекъснете взаимоотношенията, то е по-добре да направите това, едва след като цикълът на ретроградност на Венера приключи. Важно е да разберете, че ако в отношенията, от самото начало възникват проблеми, то те ще останат завинаги и с течение на времето ще се задълбочават. Оценете ги по време на ретроградна Венера и определете, дали можете да ги приемете и да търпите или не можете.
Любов и отношения, започнали при ретроградна Венера, могат да бъдат противоречиви. Обратното движение на планетата променя обичайната гледна точка, често вие не сте в състояние да видите очевидното, това, което лесно бихте забелязали в друго време. Това не означава, че ретроградна Венера носи лъжи, но изкривеното виждате върху връзката присъства, в една или друга форма, така че грешните предположения са напълно вероятни.
Тези предположения могат да предизвикат погрешни оценки и разочарования в бъдеще, когато вие ще откриете, че човекът на вашите мечти не е такъв, за какъвто сте го мислили.
Периодът не е подходящ: • Периодът на ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември 2018 година не е подходящ за сключване на брак. Ако вие избирате деня за сватбата, почакайте докато планетата започне директно движение, за да могат перспективите в брачния съюз да бъдат по-близки до мечтаните. • В астрологията Венера е естественият управител на втори дом (домът на парите и ценностите), затова тя притежава определена власт във финансовите дела. Това не е най-подходящото време за инвестиране и начало на бизнес, с непосредствено отношение към финансовата дейност.
В бъдеще може да се окаже, че стойността на продукта или услугата са били завишени или тяхната ценност не съответства на очакваната. Когато планетата стане директна, могат да възникнат загуби, заради финансови действия, предприети в период на обратно движение на Венера. • Времето на ретроградна Венера не благоприятства придобиването на луксозни предмети. Възможна е неточна оценка на предмета. Например, може да се окаже, че предметът, който е изглеждал много привлекателно в магазина е изгубил своето очарование.
Периодът е подходящ: • Стари приятели или изгубена любов могат да се върнат на ретроградна Венера. Периодът между 5 октомври и 16 ноември 2018 е благоприятен за възстановяване на отношения, които са съществували в миналото и са били прекъснати. Но само в случай, ако имате сериозни намерения. Ако сегашните отношения са трудни, то ще се появи възможност за помирение. • Ретроградна Венера в Скорпион и Везни дава финансови предимства на тези, които знаят как ги използват. Ретроградният период е подходящ за продажба на ненужни вещи и залежали стоки, а също и на недвижим имот, който отдавна продавате. В това време много хора правят абсолютно нецелесъобразни покупки, затова е добре да продавате това, което в друго време не успявате да продадете. Напълно е възможно някой да види вътрешната красота на залежалата вещ или да усети, че не може да живее без нея. Те ще съжаляват после, но това не е ваш проблем. • Времето е отлично за придобиване на антикварни и бутикови предмети. В периодът на обратно движеща се Венера много хора ще успеят да направят изгодни покупки на такива вещи. Може би защото вие ще знаете реалната цена на стоката, а продавачът не.
• Покупка на недвижими имоти не винаги е проблемна при ретроградна Венера. Вие можете да направите добра сделка, ако подходът ви бъде балансиран. Съществен фактор е да проверявате за недостатъци скрити под закачлива външност.
• Ретроградна Венера е благоприятно време за повторни преговори, засягащи финансите, например, договор за банков кредит. Добре е да се занимавате с юридически въпроси, имащи по-старо начало.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР