40 000 билета за Гран при на Турция бяха продадени

...
40 000 билета за Гран при на Турция бяха продадени
Коментари Харесай

Огромен интерес към Гран при на Турция, продадоха 40 000 билета за шест часа

40 000 билета за Гран при на Турция бяха продадени в първите шест часа след стартирането им, оповестиха уредниците на старта, предава Clubs1.bg. На Истанбул парк се надяват да има към 100 000 фенове за конкуренцията в средата на ноември.

Организаторите на надпреварата бяха оповестили цена на еднодневни билети от едвам 30 лири (по-малко от 7 лева). От пуснатите в продажба лимитирано количество бе на промоционална стойност – 10 000 – и те бяха най-търсени. Останалите в продажба билети, които се оферират и сега, са от 16 евро за зелени площи и от 100 до малко над 300 евро за другите трибуни (сребърна, златна и платинена).

Капацитетът на Истанбул парк е за над 200 000 души. Председателят на промоутъра Интерсити - Вурал Ак, изясни, че поради ограниченията за сигурност в резултат на пандемията от ковид уредниците се надяват да посрещнат на половина по-малко фенове. Все още липсва публична информация дали има позволение за допускане на аудитория на пистата. Ак бе уверен, че допускането 100 хиляди души на пистата е осъществимо при съблюдаване на обществена отдалеченост.

Първото съревнование от тазгодишния шампионат на Формула 1 със фенове бе Гран при на Тоскана. На пистата Муджело бяха допускани под 3000 души на ден. В Сочи, Русия, се надяват на пистата да има към 30 000 индивида.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР