4 януари тази година в американския щат Ню Джърси бе

...
4 януари тази година в американския щат Ню Джърси бе
Коментари Харесай

Загадъчен квадрат се появи в небето на Ню Джърси

4 януари тази година в американския щат Ню Джърси бе следено загадъчно събитие. В небето се появи голям мрачен квадрат, разсечен от светла линия. Това се случи над територията на Уотърфорд-Уоркс в окръг Кемдън. Удивителна фотография, показваща дадената особеност, едвам в този момент заинтригува авторитетните уфолози.
Знаменитият тайвански откривател на НЛО Скот Уоринг доближи до извода, че, евентуално, става дума за активността на извънземни, написа Езорейтер.

60-годишният създател на изображението споделя, че се е разхождал вечерта измежду природата и ненадейно е забелязал в небето ромбовиден черен обект. Първоначално той е сметнал, че това е чудноват облак, само че по-късно бързо се отказал от тази доктрина. Работата е там, че другите облаци са плавали в една посока, до момента в който квадратът си стоял на едно място. Американецът достигнал до извода, че там може да се крие нещо ужасно и незнайно на формалната просвета. Той е снимал небесната особеност, след което бързо се е прибрал вкъщи. Снимката е качил в мрежата и я е изпратил на уфолозите. Очевидецът е написал на експертите:

Бях на нормалната си разходка по време на залеза и видях това в небето. За своите 60 години живот в никакъв случай не бях виждал нещо сходно. Може това да е скришен боен аероплан? Аз не знам, желая да запитвам вас. Много съм заинтригуван сега. Снимката е направена с Cannon Digital с фокусно разстояние 70-140 милиметра, в случай че това ще ви помогне. Мисля, че няма смисъл да се споделя, че не съм обработвал по никакъв метод фотографията.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР