4-странен безрамков дисплей, носител на Red Dot Design Award 2019AOC

...
4-странен безрамков дисплей, носител на Red Dot Design Award 2019AOC
Коментари Харесай

AOC U32U1 – премиум дисплей, проектиран от Studio F.A. Porsche

4-странен безрамков екран, притежател на Red Dot Design Award 2019

AOC U32U1 е ориентиран към консуматори с високи естетични условия
(снимка: AOC)

Професионалният 31,5-инчов екран AOC U32U1, притежател на Red Dot Design Award 2019, към този момент е в магазините. Той е резултат от комбинацията на смелия дизайн на международно известната дизайнерска организация Studio F.A. Porsche и върховата дисплейна технология на AOC.

„ Design by Studio F. A. Porsche ” е синоним на приключен и пречистен продуктов дизайн, одобряван с удивление по целия свят. Затова не е изненада, че този 4-странен безрамков екран получи влиятелната Red Dot Design Award. Премиум бизнес мониторът с 4K резолюция и VESA DisplayHDR 600, ориентиран към почитащите дизайна експерти, както и домашни консуматори, към този момент е разполагаем в комерсиалната мрежа.

Изключителен дизайн

С смяната на усещането на хората за работа и персонален живот, те от ден на ден слагат под въпрос прецизното диференциране на продуктите, предопределени за професионална и лична приложимост. Дизайнът на U32U1 отразява това.

Мониторът е ориентиран към консуматори с високи естетични условия и чертае трендове в класическия мебелен дизайн. Триножникът от цилиндрични профили основава образна лекост и разрешава на модела да се отличи във всяка среда и при всяка приложимост.

Безрамковият и въртящ се екран стои върху блестяща железна стойка
(снимка: AOC)

AOC U32U1 изпъква и с други върхови дизайнерски характерности: 4-странния безрамков, тъничък и въртящ се екран стои върху блестящата си железна стойка, която се настройва по височина до 120 мм. Алуминиевата задна плоча със заоблени ъгли, която приютява всички кабелни конектори, основава тънък контрастност с мрачно сивия похлупак.

Истинска функционална оригиналност е, че плочата резервира позицията си, когато екранът бъде завъртян във отвесна позиция, тъй че кабелите не трансформират мястото си. За още по-голяма еластичност, екранът идва с VESA отвори за монтаж на външна стойка или на стена.

Резолюция и цветове

Големият 31,5-инчов IPS екран идва с 4K/UHD резолюция (3840×2160 пиксела). Благодарение на сходството на стандарта VESA Display HDR600, дисплеят предлага 10-битова дълбочина на цвета, която обезпечава 1,07 милиарда цвята.

Алуминиевата задна плоча със заоблени ъгли приютява всички кабелни конектори
(снимка: AOC)

Изображенията блестят с впечатляващ контрастност и цветови обсег от най-яркото бяло до най-дълбокото черно. Дисплеят покрива 135% от цветовото пространство sRGB, 100% от AdobeRGB и 98% от DCI-P3, което го прави избор за експерти, занимаващи се с видео и снимка, както и за запалянковци и дизайнери.

Свързаност

Освен с DisplayPort 1.4 конектор, този екран разполага с HDMI 2.0, както и с USB-C порт и USB 3.2 хъб. USB-C връзката обезпечава DisplayPort Alternate Mode за прекачване на видео с най-висока резолюция от преносим компютър или различен компютър. USB зареждането може в същото време да зарежда преносимия компютър с до 65 W, а USB 3.2 прехвърлянето на данни подсигурява светкавични скорости на трансфер.

AOC U32U1 е разполагаем в комерсиалната мрежа у нас на целесъобразна последна цена от 1869 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР