4 планети са ретроградниВ петък, 13 юли, ще има частично

...
4 планети са ретроградниВ петък, 13 юли, ще има частично
Коментари Харесай

В петък, 13-и - частично слънчево затъмнение

4 планети са ретроградни

В петък, 13 юли, ще има отчасти слънчево затъмнение рано на разсъмване в 5,57 ч, оповестиха астрономи. То няма да бъде очевидно от България, а ще може да се следи от Австралия.

Щом Слънцето и Луната се слеят в частичното затъмнение, те в това време ще изгряват на източния небосвод по едно и също време. Това е необичаен естествен феномен, който ще се случи по цялото Българско Черноморие. Съвпадът се получава върху асцендента в хороскопа на явлението. Това ще важи за всички български черноморски градове, а изключително тъкмо ще е затъмнението на асцендента в Истанбул.

Изгряващо слънчево затъмнение ще има по правата линия Копенхаген - Истанбул - Йерусалим, показват астролози. Това ще окаже мощно въздействие върху Земята. Един от страничните резултати на затъмнението за съвсем цяла Европа ще са държавни и лидерски рецесии през идващия един месец.

В същото време сега има 4 ретроградни планети - Марс, Сатурн, Нептун и Плутон. И те ще въздействат доста, като изострят експанзията и карат хората да премислят предишното и желанията си. Ненужното би трябвало да се изхвърли, с цел да се върви напред.

На 27 юли пък е пълнолуние, като от 23,20 ч ще може да се следи цялостно лунно затъмнение - най-дългото за XXI век. Ще бъде съвсем 4 часа, като цялостната фаза ще продължи 102 минути. Ще има и кървава Луна - с червеникав цвят, тъй като единствената светлина, която я огрява, минава през земната атмосфера и придобива нюансите на изгревите и залезите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР