4 лунен ден от 09:48ч. на 11 октомври до 10:54ч.

...
4 лунен ден от 09:48ч. на 11 октомври до 10:54ч.
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 11 октомври 2018 година

4 лунен ден от 09:48ч. на 11 октомври до 10:54ч. на 12 октомври

Този ден е добър за усамотение и бездейност.

Добре е да се заемем със спокойни, домашни действия и безшумно да си почиваме в фамилен кръг. Това е първият от неподходящите дни – счита се за ден на грехопадението.

Възможни са всевъзможни изкушения, допустимо е да се наложи да избирате сред положителното и злото. Затова, 10 пъти помислете преди да вземете решение. Да вземете вярно решение ще ви помогне молитва.

Противопоказна е групова работа, не трябва да се късат цветя, да се отсичат дървета.
Хубаво е да сте измежду природата.

Днес ще бъдем с голяма физическа и вътрешна сила, тя ще кипи от нас, ще извира. Сила, воля, смесени с хъс, натиск и неотстъпчивост в желанията и в дейностите ни, ще има допълнително от нужното. Пламък и плам ще има в нас, което може да докара до същински пожар. Толкова буйни и нападателни може да се усещаме, бързо ще желаеме да стигнем до задачата и до мечтаното от нас.

Но, и през днешния ден няма да се разделим с възприятието на неспокойствие, което ще имаме и ще демонстрираме. Внимавайте с тези свои страсти, и гледайте да ги контролирате, с цел да не прераснат в огромни спорове.

Колкото и ви се желае да извършите взаимни отстъпки, точно през днешния ден, напъните ви може да не бъдат оправдани. Не се отчайвате и депресирайте, а се концентрирайте и бъдете бдителни.

Денят ще ни даде голяма интензивност, мощ и целенасоченост. Ще имаме предпочитание за дейности, за търсене на нови взаимоотношения. Ще се усещаме цялостни със заряд и сила. Няма да ни липсва самонадеяност, оптимизъм и блян към новото, необятното и неоткритото.

Уязвими са половите органи, отделителната система, допустимо е обострянето на хемороиди и на запек.

Да не се вършат интервенции на дебело черво и полови органи, в случай че естествено, не е неотложно.

Да не се вършат операции с бенки и лъчетерапия.

Организмът е предразположен на депресии.

Добро време за лекуване на ендокринната система.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР