4-годишно дете падна от 13-ия етаж на блок в столичния

...
4-годишно дете падна от 13-ия етаж на блок в столичния
Коментари Харесай

Шок! Малкият Митко оцеля по чудо след полет от 13-ия етаж

4-годишно дете падна от 13-ия етаж на блок в столичния квартал "Сердика ", само че по знамение оцеля. Състоянието на дребния Димитър Младенов е сериозно поради голям брой фрактури по цялото тяло.

В момента лекарите от детската реанимация в "Пирогов " не престават да се борят за живота му, оповестяват от здравното заведение.

В понеделник следобяд, малко след 17,30 часа момчето си играело дружно с по-голямата си сестра и по-малкото си братче на терасата на фамилния апартамент, написа "Трафикнюз ".



Родителите Ина и Атанас изпуснали за броени минути Митко, който съумял да се трансферира през перапета и да полети от балкона. Засега не е ясно дали клоните на дърво или нещо друго са съумели да омекотят рухването от голямата височина. Пострадалото хлапе незабавно е откарано в болница. Освен фрактури, детето има и съществени пострадвания на вътрешните органи.

"Дано момчето оцелее, това ще е огромно знамение. Дано Господ го опази ", съобщи съседка на Младенови.

“Чухме за случая, само че никой не смее да разпитва родителите, тъй като те още не са на себе си. Това е една покруса и никой не желае да я прави по-голяма”, прибавят други поданици на блока, които сочат къде е паднало детето.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР