4-годишният Борил – плод на извънбрачната връзка на актьора Асен

...
4-годишният Борил – плод на извънбрачната връзка на актьора Асен
Коментари Харесай

Блатечки запозна децата си! Актьорът пак заряза жена си и заживя с Диляна Попова

4-годишният Борил – плод на извънбрачната връзка на артиста Асен Блатечки с манекенката Диляна Попова, най-сетне се срещна със сестра си, научи HotArena. От дългогодишната си връзка с режисьорката Катерина Горанова неприятното момче на българското кино има 17-годишна дъщеря, която също носи името Катерина и учи в столичната Втора британска гимназия.

До преди седмица двете деца не се познаваха. Миналия уикенд Блатечки извел Катерина и Борил на разходка и тримата дружно отишли в магазин за детски играчки. Там щерката на артиста сама избрала 2 нови колички за братчето й и спортна писта с колички. Звездата на „ Фамилията ” изостави бременната Диляна и измоли амнистия от жена си, която го одобри назад. Въпреки раздялата си със синеоката хубавица от Гулянци, Блатечки продължи да се грижи за сина си и 3 години се разкъсваше сред двете фамилии. 47-годишният артист й помагаше в развъждането на общия им правоприемник Борил, навестяваше ги през няколко дни и дружно честваха всеки рожден ден на малчугана. На всяко празненство на Борил двамата стояха компактно един до различен и увековечаваха със фотоси празненствата на хлапето.

Двете му деца обаче не се познаваха, а поради нежната тийнейджърска възраст на щерка си, Асен изчаквал тя да узрее за доближаването с братчето й. Както е известно, раждането на дребния Борил Асенов Емилов, както е по документи името на хлапето, провокира големи катаклизми в фамилията му. Миналата есен артистът взел решението да се събере още веднъж с Диляна и за повторно зарязал Катерина. Двойката реши да си даде втори късмет и заживя под един покрив с Борил. Порастналата госпожица почнала да води независим живот, към този момент преживявала първите си любовни трепети със собствен съученик и артистът решил, че моментът за срещата е настъпил, написа " Уикенд ".

Диляна и Асен даже обмисляли концепцията да имат още едно дете. Диляна даже искрено е признавала в изявленията, че мечтае за многолюдно семейство с три или четири хлапета. „ Няма да имам това време, защото въпреки всичко родих на по-зряла възраст ”, споделяла е хубавицата. Засега актьорите не възнамерявали да узаконят връзката си. Асен нямаше автограф в гражданското и с майката на щерка си, макар близо 20-годишното им общуване. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР