4-годишният Алекс от Шумен се нуждае от коледно чудо. През

...
4-годишният Алекс от Шумен се нуждае от коледно чудо. През
Коментари Харесай

4-годишно момче се нуждае от коледно чудо

4-годишният Алекс от Шумен се нуждае от коледно знамение . През пролет на година евентуална след простуда, момчето стартира да се оплаква в началото от леки болки във врата, а в следствие болката стана непоносима.

Мъникът е с килнат врат в ляво и с изкривена походка, като във връзка на това му беше назначена физиотерапия . В разследване стартира да подвига температура и се появява повръщане.

 Алекс се нуждае от незабавна интервенция

Всичко се повтаря и през октомври, което наложило детето по неотложност да влезе в болница. След доста проучвания и липса на диагноза му е  изработен нуклеарно магнитен резонанс, на който се вижда образувание в региона на врата. След среща с неврохирург доктор Зафер Оркун Токташ е назначена незабавна интервенция.
 Алекс

Диагнозата, която му е сложена е интрадурален израстък, който се намира в горната част на гръбначния дирек. Тумора избутва гръбначния мозък на вътре и го уголемява, заради, което би трябвало да се направи интервенция, с цел да се предотврати по- нататъшни затруднения.

 Алекс се нуждае от незабавна интервенция

Операцията би трябвало да се реализира в границите на 10 дни , тъй като има заплаха да се нарушат придвижванията на крайниците. Затова е нужна сумата от 15000 евро, която е непостижима за фамилията. Родителите му молят за помощ, защото времето е от голяма важност Алекс да си остане същото щуро дете.-->
 Алекс се нуждае от незабавна интервенция


Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР