4 години след убийството на варненския диждей Тодор Тодоров, известен

...
4 години след убийството на варненския диждей Тодор Тодоров, известен
Коментари Харесай

Защитен свидетел обвинен в убийството на варненски диджей

4 години след убийството на варненския диждей Тодор Тодоров, прочут като DJ Теди, проверяващите задържаха 50-годишен мъж, който пък се оказа предпазен очевидец по друго дело. Окръжна прокуратура изиска задържането на Константин Веселинов под стража, само че съдът отсрочи решението си за петък. Веселинов се яви в залата със длъжностен бранител, който бе сменен от нает юрист безусловно в последната минута преди началото на съвещанието. Новият юрист изиска от съда време да се запознае с материалите по случая, с цел да може клиентът му да получи съответна отбрана. Не стана ясно Веселинов по какво дело е предпазен очевидец, само че към правосъдната палата и в самата постройка, покрай полицейския ескорт имаше и цивилни служители на реда, които подсигуряваха защитата му.

Диджеят бе открит мъртъв, наръган с нож, пред блока, в който живее във варненския квартал " Левски ", на 27-и февруари 2015-а година. Две бяха главните версии за убийството – ревнивост или излязъл от надзор опит за обир от наркоман. Според близки до следствието обаче най-вероятната причина за бруталното ликвидиране на 46-годишния мъж бе любовен триъгълник. Разведеният диджей бил прочут със слабостта си към нежния пол. След като се развел с майката на сина си, възродил остаряла връзка с млада жена, която пък била близка до сърцето на известно име от варненския ъндърграунд. Това е триъгълникът, който е довел до съдбовния завършек на диджея, настояват осведомени. Според версията точно противникът за сърцето на съдбовната дама е провел „ заплашването “, в което самият той не е взел участие.

В първите дни на следствието преди 4 години криминалистите обясниха, че нападателят е чакал Тодор пред входа на блока, прочут като Китайската стена. В същото време той бил на посетители на съседи в същия блок. Малко след 22 часа си тръгнал и бил атакуван изненадващо. Няма данни мъжът да е бил обичай, килърът напряко го е наръгал с нож в гърдите няколко пъти, хукнал да бяга и изхвърлил ножа до резервоар, на метри от мястото на убийството. Единият от ударите попаднал в аортата. Раненият мъж съумял да мине няколко метра и се свлякъл на земята, където бил открит към този момент мъртъв от минаващ от там човек. Причината за гибелта е остра кръвозагуба.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР