4 души, включително 2 деца, намерени мъртви на „място на насилие“, включващо пожар в къща

...
Двама възрастни и две деца бяха намерени мъртви на сцена
Коментари Харесай

Двама възрастни и две деца бяха намерени мъртви на „сцена на насилие“, включваща пожар в къща в Сиатъл, Вашингтон, в събота, съобщиха властите.

В 8:41 сутринта полицейското управление в Сиатъл получи обаждане от 11-годишно момиче, което каза, че има починал човек в къщата й на 48-ма улица и авеню Уитман, каза началникът на полицията Адриан Диас.

Полицаите пристигнали на мястото в рамките на пет минути, за да открият, че входната врата е барикадирана и в къщата гори огън, каза Диас. Тогава служители на пожарната в Сиатъл бяха извикани да помогнат.

Шефът на пожарната в Сиатъл Харолд Скогинс каза, че неговите части са били изпратени до пожара, „както и до сцена на насилие“.

По-голямата част от огъня беше в предната част на сградата и в рамките на 45 минути огънят беше потушен, каза Скогинс. След това противопожарните екипи успяха да претърсят сградата.

Вътре в къщата пожарните откриха един мъртъв човек отпред и един мъртъв човек в задната част на сградата, заедно с бебе и дете, които също бяха починали, каза Скогинс.

Куче също е намерено мъртво в къщата, каза Скогинс.

11-годишното момиче успяло да избяга от сградата през прозорец и се обадило на полицията от къщата на съсед, каза Диас. Той каза, че властите работят, за да я съберат с други членове на семейството.

Имената и възрастта на загиналите не се съобщават. Причината за смъртта все още се установява от съдебни експерти, каза Диас. Полицията каза, че знае кой е живял в къщата, но работи, за да установи дали това са същите хора, които са загинали.

Причината за пожара не е установена, но разследващи палежи са на място, каза Скогинс.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР