4 дни преди старта на лятната подготовка Левски все още

...
4 дни преди старта на лятната подготовка Левски все още
Коментари Харесай

Хубчев отхвърлил дузина играчи на Бекали

4 дни преди старта на лятната подготовка Левски към момента не е осъществил трансфер. “Сините” се разделиха с 11 задгранични футболисти, само че досега на “Герена” не са им намерили заместници. Единственият селекционен ход на управлението до момента е възобновяване на контракта на националния вратар Николай Михайлов. Липсата на нови попълнения на този стадий обаче не тормози треньора Петър Хубчев. Още при представянето си той разгласи, че се надява към отбора по време на лагера в Австрия да се причислят трима класни чужденци. “Сините” ще се готвят в алпийската страна от 18 юни до 3 юли.

Хубчев държи новите да бъдат безупречни при спазването на тактическата дисциплинираност. Това е и повода част от препоръчаните му от румънския управител Джовани Бекали играчи да бъдат отхвърлени. Именно подобен бе казусът с италианския халф Диего Фабрини. Той дълго време бе спряган за Левски, само че най-после се озова в ЦСКА-София. Бекали пък призна, че помощниците на Хубчев са гледали онлайн Фабрини, само че не са харесали играта му в отбранителен проект без топка. Поради сходни аргументи може да пропадне и прехвърлянето нарумънския нападател Денис Алибек, който е благосъстоятелност на Астра (Гюргево). “Сините” харесват реализаторските му умения, само че Денис не се връща да оказва помощ в задни позиции.

Хубчев към този момент разгласи, че желае да убеди играчите в правотата на методите си. В националния тим той доста държеше на това възпитаниците му да се раздават и в двете етапи на играта и да не се пестят в тичанет. Неслучайно измежду любимците му бе някогашният футболист на Левски Георги Костадинов - той работи с него първо в Черноморец (Поморие), по-късно в Берое, а накаря и в националния тим. Сред разновидностите за “сините” е и Божидар Краев, който е благосъстоятелност на Мидтиланд. Той дава отговор на условията на Хубчев, който постоянно го викаше в националния тим. В момента на напред във времето на “Герена” обаче са договарянията с задграничните играчи.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР