4 април ме изненада като дата за изборите. Тя съдържа

...
4 април ме изненада като дата за изборите. Тя съдържа
Коментари Харесай

Алена: Заложено е ГЕРБ да спечели изборите

„ 4 април ме изненада като дата за изборите. Тя съдържа доста четворки и даже общата осцилация на датата е 4. Предизборната акция е орисана да е нападателна, само че това няма да донесе триумф на партиите. Агресията ще стресне гласоподавателите. Кампанията би трябвало да бъде блага, тиха и спокойна, с ясни послания. Партиите би трябвало да се отворят за положителното. За ГЕРБ е заложено да завоюва изборите, само че може да не сформира държавно управление “.

Това сподели астроложката Светлана Тилкова – Алена по БТВ.

„ Ретроградният Меркурий завърши на 21 февруари. Всъщност планетата не ни тормози, тя единствено насочва предизвестия. Планетата не хапе, по-скоро ние непрекъснато я укоряваме и атакуваме за несгодите. Следващият интервал с ретроградно придвижване на Меркурий е от 30 май до 23 юни. Затова е в наша изгода в този момент да се стегнем, да сме дейни и дейни до 30 май. Особено, в случай че сме си почивали в интервала на назадничавост “ – разяснява Алена.

Тя добави, че март е прекрасен месец, тъй като природата се разсънва за нов живот.

Тя посочи, че през този век в действителност няма огледални дати. Има само атрактивни дати и те са:

21.02.2021
12.02.2021
20.10.2010
20.12.2012

През идващия век да вземем за пример има 13 огледални дати.

Алена напомни, че датата за брак няма нищо общо с вибрацията на новото семейство. Тази дата би трябвало да се пресмята от датите и звездните карти на младоженците.

Астроложката добави, че съботните сватби би трябвало да се вършат след залез слънце. През другите дни може когато и да е.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР