4,20 пространствени кубически метра дърва за огрев и моторен трион

...
4,20 пространствени кубически метра дърва за огрев и моторен трион
Коментари Харесай

Гоненицата в горите в Североизтоточна България продължава: Бракониерите секат, горските ги дебнат

4,20 пространствени кубически метра дърва за огрев и моторен трион са арестувани по време на инспекции в териториалните поделения на Североизточното държавно дружество през миналата седмица. Това оповестиха от предприятието.

Горските са съставили на нарушителите и пет акта. Моторният трион и 2 кубика от дървата са иззети при обходи в ДГС-Генерал Тошево. На нарушителят е формиран акт. На 8 септември мобилният екип на стопанството е взел участие и в инспекции на територията на ДГС-Добрич. 

1,20 пространствени кубически метра дърва за огрев са иззели горските от ДГС-Нови пазар и още един кубик чиновниците на ДГС-Варна. За непозволено добитите дърва на бракониерите са формирани по два акта.

Общо 677 са инспекциите на територията на СИДП за интервала 2-9 септември. 207 от тях са в ДГС-Търговище, 65 в ДЛС-Паламара, 63 в ДГС-Добрич, 54 в ДГС-Шумен, 45 в ДГС-Провадия и така нататък На територията на предприятието не престават и обходите, с наблюдаване за заболели от АЧС диви прасета.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР