3Logic Group представи на руския пазара лаптопа Гравитон Н15И-К2. който

...
3Logic Group представи на руския пазара лаптопа Гравитон Н15И-К2. който
Коментари Харесай

Стартираха продажбите на руския лаптоп Гравитон Н15И-К2

3Logic Group показа на съветския пазара преносимия компютър Гравитон Н15И-К2 . който е флагманският модел в цялата серия устройства на тази компания от. Новото мобилно устройство подхожда на всички модерни условия във връзка с дизайна и функционалните благоприятни условия. Лаптопът е основан въз основата на дънна платка лична разработка на тази компания, за което е налично съответното умозаключение на Министерство на индустрията и търговията за произвеждане на промишлена продукция на територията на Русия.

Лаптопът Гравитон Н15И-К2 е оборудван с 15,6 инчов екран със общоприета Full HD резолюция и тежи 1,69 кг. Устройството се базира на процесора Intel Core i5 от осмо потомство с интегрираната графика Iris Plus Graphics 655. Възможно е слагането на до 32 GB оперативна памет и има опция за инсталирането на два бързи M.2 NVMe флаш диска и един SSD/HDD. употребяващ SATA 3.0 шината.

Едно от най-характерните особености на този съветски преносим компютър е, че той може да се продава както си с съветски, по този начин и със западни операционни системи (, ALT Linux, Windows 10), както и със  съветски и западен програмен продукт. Освен това, той включва хардуерна отбрана на осведомителната сигурност благодарение на модул за предпазено зареждане на операционната система. Друго забавно решение е, че е подложен бутон за включване и изключване на уеб камерата, намираща се над екрана. Има и скенер за пръстови отпечатъци. Цената на Гравитон Н15И-К2 към този момент не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР