3D принтирането все още е в процес на навлизане в

...
3D принтирането все още е в процес на навлизане в
Коментари Харесай

Първият преносим 3D принтер е невероятен

3D принтирането към момента е в развой на нахлуване в мейнстрийм обществото, най-много поради цените и неуместните размери на предлаганите 3D принтери. Но беше единствено въпрос на време някой да създаде такава джаджа, която е задоволително евтина и комфортна за носене и предпазване на всички места вкъщи.

Кампания в Kickstarter събра повече от 100 000 $ за основаването на ултра лек и функционален 3D принтер, който е в положение да сложи същинското начало на общодостъпното триизмерно принтиране.

Migo е с размерите на дребна кутия (18х23х32 см) и е извънредно елементарен за прилагане - идва със личен програмен продукт с дизайни и посредством WiFi връзка може да бъде следен от смарт телефон или преносим компютър. Качеството на принтирането не отстъпва на огромните и обемисти принтери, а цената му е едвам 220 $.

Migo работи със общоприетите ABS и PLA пластмаси, които са извънредно твърди и устойчиви. Допълнително може да бъде добавена и функционалност за лазерно гравиране.

За да се вписва в имиджа на " първият същински мобилен 3D принтер ", изобретателите му са основали и раница по неговите размери, която е с транспарантен похлупак и придава футуристичен образ на цялостния артикул.

Тук може да поръчате Migo 3D принтер, а доставките се чака за стартират през първите месеци на лятото на 2018 година /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР