3D органи, роботи, летящо такси. Това са само част от

...
3D органи, роботи, летящо такси. Това са само част от
Коментари Харесай

3D органи, роботи и летящо такси на Webit

3D органи, роботи, летящо такси. Това са единствено част от изненадите на най-големия WEBIT фестивал у нас. Световноизвестни бизнесмени с милиарди долари персонално благосъстояние кацат в София. Причината е точно Webit 2019 - събитието, което предсказва обозримото бъдеще.

Webit.Festival ще се организира на 13-15 май за 11-та поредна година в София. Над 15 паралелни тематични конференции с повече от 400 лектори, партньорски събития, зони за контакти и показване на артикули и услуги в изложбени площи, обществени събития и празненства, трансформират града ни в цифровата столица на Европа за дните на фестивала.

Форматът Webit.Festival съставлява събития, които включват паралелни софтуерни, цифрови и стартъп конференции и се провеждат в международен мащаб от Webit Foundation. Целта на събитието е да се увеличи капацитета, конкурентоспособността и износа на българските дребни и междинни предприятия, като им се даде достъп до информация, технологии и познания, които ще им оказват помощ в процеса на цифрово превръщане на техния бизнес, намиране на нови пазари благодарение на интернет и технологиите и използване на сполучливи маркетингови акции, употребявайки цифрови решения и софтуерни иновационни платформи и процеси.

„ Това е най-големият Webit юридически в миналото в България. Щом международните медии назовават София цифрова столица – значи нещо се случва и то е правилно”, споделя уредникът на Webit Пламен Русев пред Нова телевизия.

Eдин от най-атрактивните посетители е Марк Кюбан. Започва бизнеса си с нищожните 60 $. Днес той е милиардер и един от най-богатите американци. Списание Forbes пресмята персоналното му благосъстояние на над 4 милиарда $.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР