390 бутилки високоградусов алкохол с неправилно поставени бандероли откри митническа

...
390 бутилки високоградусов алкохол с неправилно поставени бандероли откри митническа
Коментари Харесай

В крайморски хотели откриха близо хиляда бутилки фалшив алкохол

390 бутилки високоградусов алкохол с погрешно сложени бандероли откри митническа мобилна група при инспекция в хотел в региона на Царево.

Преди две седмици при друга инспекция митническите чиновници установяваха в региона на Приморско такова погрешно слагане на бандероли и при други 522 бутилки.

Възможността бутилката да бъде отворена без да се наруши целостта на бандерола основава риск от наново потребление на скъпите книги.

При оглед на складовото помещение на хотела в Царево, митническите чиновници открили съществуване на 390 бутилки с разнообразни алкохолни питиета - ракия, водка, мастика, бренди, облепени с годен пример на акцизен бандерол под транспарантно термосвиваемо фолио.

При детайлния оглед митническите чиновници установили, че при унищожаване на фолиото бандеролът се отделя от бутилката без да се нарушава целостта му. Тоест бандеролът не е подложен върху потребителската опаковка по метод, който да подсигурява, че използването на стоката е невъзможна без неговото заличаване посредством скъсване.

Бутилките са конфискувани като материални доказателства. Подобно нарушаване допуска да се наложи глоба на лицензирания складодържател, сложил бандеролите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР