39-годишният Митко, който беше разкъсан и убит от 5 кучета

...
39-годишният Митко, който беше разкъсан и убит от 5 кучета
Коментари Харесай

Скандални подробности за собственика на кучетата-убийци! Първите му думи при трупа на Митко били…

39-годишният Митко, който беше раздран и погубен от 5 кучета кане корсо в село Владо Тричков, е бил толкоз обезобразен, че съумели да го разпознаят само по облеклата. Първоначално правосъдните медици решили, че тялото е престояло два дни поради по-топлото време, само че след това очевидци удостоверили, че са видели в четвъртък сутринта умрелия, оповестява „ Телеграф “.

Митко живеел с майка си, за която се грижел в последна беднотия. Двамата преживявали от пенсията от 300 лв. на старата жена. Пенсионерката била след прекаран инсулт и не можела да се движи. Затова синът ѝ всяка заран слизал до магазинчето в селото, с цел да ѝ купи банани и вафли, тъй като доста обичала сладко, и кафе.

Пътят му минавал около парцела на Йордан Карагьозов – кучкар от София, развъждащ четириноги от породата кане корсо.

Виковете за помощ на Митко бе били чути, защото регионът не е доста обитаем. Около 16.30 ч. съседка забелязала тялото му в дерето. Гледката била злокобна – мъжът лежал единствено по слипове, защото животните му свалили и раздрали облеклата, единият крайник бил откъснат от глезена надолу. Ръката също била на няколко метра от тялото. Лицето било обезобразено, а гръдният панер раздран.

„ В началото виждаш човек без бельо и в това положение се чудиш какво се е случило “, сподели мъж, взел участие в огледа.

Разследващите се свързали със притежателя на животните, който дошъл на мястото и бил задържан. „ Държеше се безочливо. Като дойде не попита има ли ранен, по какъв начин е индивидът, а първите му думи бяха: „ Има ли убито куче “, описа свидетел.

Съседите на Йордан вдигнали ръце от него поради четириногите му. Той купил 3-етажна къща до тях, извадил цялото обзавеждане от вътрешната страна и я трансформирал в разплодник. „ През няколко месеца се появяваше нова годишна продукция “, описа Гинка Петрова.

През предходната есен животните раздрали кучето на комшията Милен. Те завлекли животното в двора на Йордан и безусловно го обезглавили. Карагьозов го извадил през нощта в чувал и го изхвърлил от парцела си, обясниха още съседите. Те допускат, че част от животните са взели участие в боеве, защото ги виждали с рани по тях.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР