39-годишният Мариан Я. е предаден на съд с обвинителен акт

...
39-годишният Мариан Я. е предаден на съд с обвинителен акт
Коментари Харесай

Районната прокуратура във Варна предаде на съд мъж, откраднал дрехи от търговски център

39-годишният Мариан Я. е предаден на съд с обвинителен акт на Районната прокуратура във Варна за кражба на облекла в изискванията на повторност от варненски търговски център. Кражбата на облекла от мола била осъществена в изпитателния период на предишно наказание на мъжа за друга кражба. Това оповестиха от Апелативна прокуратура – Варна.

На 10 януари тази година подсъдимият отишъл в магазина на известна комерсиална марка в Грандмол във Варна с желанието да се облече, без да заплаща. С две якета и три мъжки пуловера Мариан влезнал в пробната сякаш да ги премери.

В магазина от известно време ставали обири и чиновниците там били предизвестени да бъдат наблюдателни по отношение на клиенти със подозрително държание. Точно като подозрително било преценено от чиновник в магазина и държанието на подсъдимия 39-годишен мъж, който подал сигнал към полицейски чиновници.

Мариан се забавил в пробната. Оттам излязъл очевидно по-облечен, в сравнение с бил, преди да влезе в магазина. Мъжът напуснал касовата зона и излязъл от магазина. Полицейски чиновници го спрели за инспекция. Мариан бил отведен в помещение, където органите на реда открили, че под дънковото яке подсъдимият е облякъл друго мъжко яке, а към кръста му бил завит пуловер. В пробната били открити алармата и етикета на откраднатото яке и пуловера, оставени в друго яке.

Подсъдимият Мариан е осъждан неведнъж за обири, които са единственият му източник на приходи. Предстои делото против него да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване отнемане от независимост от 1 до 10 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР