39-годишният Генадий Андреев и неговият съучастник Руслан Клеменчук са убили

...
39-годишният Генадий Андреев и неговият съучастник Руслан Клеменчук са убили
Коментари Харесай

Ужасяващо: Мъж и жена, правещи секс в кола, починали в адски мъки от ръцете на изверги СНИМКИ

39-годишният Генадий Андреев и неговият съизвършител Руслан Клеменчук са умъртвили жертвите си в гората край Гутиривка, село в централна Украйна.

44-годишният предприемач Юри Безнищенко и обичаната му Алла Витряк, на 40 години, постоянно идвали на същото място, с цел да бъдат дружно. Двойката дошла в избрани дни от седмицата и нарушителите знаели добре това, оповестяват от Полтавския областен съд.



През юни 2016 година Андреев и Клеменчук нападнали от засада жертвите си, до момента в който те правели секс.



Според правосъдната информация, Андреев прострелял Юри в главата и изискал от Алла да му съобщи златните си бижута. След като тя го направила, той прострелял и нея в главата.

После извергите погребали жертвите си, които молели да не бъдат убити, в гората.



Говорителят на полицията Руслан Бирюков споделя: „ Андреев и Клеменчук простреляли жертвите и ги погребали. Жертвите към момента били живи. Мъжът и дамата умрели, държащи се за ръце в гроба си.

След убийството на двойката, Андреев закарал автомобила Volkswagen Touareg на убития Юри Безнищенко до къщата си и го скрил в гаража.



Година по-късно Андреев се опитал да продаде частите на колата в интернет и бил заловен от полицията.

Наталия Лец, представител на локалната прокуратура споделя: "Полицията откри разглобената кола и револвера Макаров, с който жертвите са простреляни, в гаража на Андреев. "


От разглобения автомобил не е останало доста

Прикован от доказателствата, килърът е посочил на чиновниците на реда мястото, където той и съучастникът му погребали жертвите.

На служителите на реда били нужни към пет часа, с цел да разкопаят телата.



На 2 декември тази година, осъжданият към този момент Генадий Андреев получава доживотна присъда, а съучастникът му Руслан Клеменчук е наказан на 12 години затвор.

Превод и редакция: БЛИЦ



Частите от колата на Юри Безнищенко
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР